RO Study
👤
Theodoraaaa
Theodoraaaa
30-10-2014
Engleza
a fost răspuns
cum se spune in engleza apa minerala?
Răspuns :
Teooooo
Teooooo
30-10-2014
apă minerala = mineral water
Answer Link
Sara601
Sara601
30-10-2014
mineral water si daca vrei niste dictionare bune : bab.la si hallo. ro
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Mult Vreau Si Eu: Jumatate Din Diferenta Dintre El Si 7 Este Egala Cu 10
De Ce Congresul National Din Timisoara (noiembrie1860) A Revendicat Unites Banatului Cu Transilvania???
Determinati Doua Unghiuri Complementare, Stiind Ca 4/9 Dim Masura Unuia Reprezinta Cat Dublul A 2/3 Din Masura Celuilalt. Va Rog Sa Ma Ajutati E Urgent Pentru
Poporul Român A Fost Întemeiat De Către.. a)Burebista Și Traian b)Decebal Și Traian c)Napoleon Și Carol | Vă Rog Să.mi Răspundeți Cât Puteți De Repede Și Corec
Victor Are Un Carton In Forma De Trapez Isoscel Cu Baza De 18cm . Daca Victor Poate Decupa Din Acest Carton Un Patrat Si 2 Triunghiuri Isoscele Folosind Tot Car
Scrisoare Toleranta Prietenului Meu.( Fara Nume)dar Nu Copiata.vvvvaaa Rrrrrrrroooooogggg
Esti De Acord Cu Afirmatia:,,Greutatea Unui Sac Cu Zahar Este De 50 Kg?,, Argumenteaza Raspunsul!
Completati Spatiile Punctate:a) Inaltimea Unei Piramdie Este...b)inaltimea Unei Prisme Este....
Intrun Bloc Sint Apartamente Cu Doua Camere Si Cu Patru Camere In Total 45 De Apartamente Si 140 De Camere Aflati Cite Apartamente Cu Doua Si Respectiv Cupatru
Arata Ca Propozitiile Sunt Adevarate: a)radical Din 15(radicalbdin 15 -radical Din 7)+radical Din 7(radical Din15-radical Din 7)=8 b)3(radical Din 3 -radical Di