RO Study
👤
Mate67
Mate67
22-07-2016
Limba română
a fost răspuns
cuvântul privighetoarea sa fie complement
Răspuns :
Marrraaa
Marrraaa
22-07-2016
Ma gandeam la privighetoarea din vis.
Answer Link
Imarius250
Imarius250
22-07-2016
La geamul casei mele a cantat acum privighetoarea .(cine a cantat acum la geamul casei mele ?)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construiește O Frază Alcătuită Din Două Propoziții În Care Să Existe O Propoziție Subordonată Subiectivă Care Să Aibă Ca Termen Regent Verb A Descoperite Rog Pl
Care Din Transformarile Urmatoare Sunt Posibile?(alegeti Un Singur Raspuns Corect):1. CH[tex]_{4}[/tex]+NH[tex]_{3}[/tex]+3/2O[tex]_{2}[/tex] ----Pt/1000°C----
9 Hectometri In Dm Va Roģggggggggggggggggggggg
O Rază Cade Cade Sub Unghi De Incidență De 60° Pe Un Material Transparent Cu Indicele De Refracție N=√3. Cât Va Fi Unghiul De Refracție?
Definitia Textului Informativ. HELPPPP!!!!!
Imaginea Punctului A(3; −1) La O Translaţie este Punctul A1(8; -3). Aflaţi Imaginea punctului B(−3; 5).
Silogismul Categoric Câte Premise Are
Intro Zi La Ferma De Vite Cornute Sau Muls 300 Litri De Lapte Pentru Hrana Viteilor Sau Folosit 50 L De Lapte Restul Laptelui A Fost Distribuit In Mod Egal I
Clorul Poate Fi Obtinut In Labotrator Din Acid Clorhdric Si Si Clorat De Potasiu In Prezenta Dioxidului De Mangan ,Ecuatia Reactiei Este: 6 HCl + KClO 3 -> K
DermaAllătermenul Neunoscut Va Rugam Mult Sa Ne Ajuta Cum Sa Rezolva Ca Nu Am Facut Pana Acum Si Este Urgent :× -89.725=125876