👤
Amdra322
a fost răspuns

vreau o compunere despre praslea va rog frumos cine stie

Răspuns :

Praslea

La-ti cunoscut, voi cumva, mai ales aici ma gandesc la copii?... Daca l-ati cunoscut spuneti-mi si mie cum era?
            Stiu era voinic, curajos, nu a dat inapoi cand a dat de rau. A trecut prin multe lucruri prin care noi nu trecem, este aparatorul nostru, ne salveaza la greu. Dar nu cred ca lumea lui Praslea se compara cu lumea noastra. Ar trebui sa incercam si lumea in care Praslea traia deoarece, binele invinge raul mereu, iar Praslea este eroul adevarat al acelor taramurii frumoase si gratioase. S-a luptat si a invins, s-a descurcat in clipe grele, a trecut de rau, si la invins. Nu-i asa ca este cu adevarat un erou. Calatorim in lumii noi, si in unele momente am dori sa mergem si noi intr-o astfel de lume, fiidca are cine sa ne apere, pritesa e cu el, iar iubirea creste din ce in ce mai mult. Voi stiti cateva lucruri facute de Praslea, dar daca vreti sa mai auziti de eroul vostru sigur aventurile lui periculoase mai vor exista. Dorul e mare, familea e importanta, dar viata celorlalti e mai importanta decat viata lui. Credeti cumva ca Praslea cand lupta la viata lui nu se gandea, la viata celorlati mereu o avea in gand.
     Un lucru de la Praslea am invatat, ca daca crezi cu adevarat ''binele mereu v-a invinge raul indiferent de situatie''.