RO Study
👤
Passat1
Passat1
21-07-2016
Limba română
a fost răspuns
unde se pune î din i la inceputul cuvantului
Răspuns :
Stanalexandra
Stanalexandra
21-07-2016
Următoarele cuvinte sper să corespundă cerinței tale îndatorî , întărî .
Pe acestea le știu eu.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Puteti Sa-mi Dati Niste Idei De Oameni Celebri Care Au Avut Mare Succes (din RM De Dorit), Am Nevoie Pentru Un Proiect
Cel Mai Mic Nr Natural Mai Mare Decat 100,care Impartit La 23 Da Restul Egal Cu 1 Este....
Incercuieste Fractiile Egale Cu 1supra3 ; Din 2supra3 ,3supra4 ,2supra5 ,4supra5 ,2supra6 ,3 Supra6 ,2supra9 ,3 Supra9 ,4supra10 ,1supra6
Un Pescar A Traversat Un Rau De Mai Multe Ori Pentru A Transporta De Pe Un Mal Pe Celalalt 9 Persoane. Stiind Ca In Barca Se Pot Urca Maxim Trei Persoane, Aflat
Mariana A Parcurs Cu Avionul 11 Km Ceea Ce Reprezinta 44 La Suta Din Tot Drumul.aflati Lungimea Intregului Drum.
Cel Mai Mic Nr Natural Mai Mare Decat 100,care Impartit La 23 Da Restul Egal Cu 1 Este....
Tema Si Ideia Textului "домашнее Сочинение" Va Rooog!!
O Compunere Cu Titlul " De Ce Avem Nevoie De Lucruri" Din 17 Propozitii. Repede Va Rog
Si Inca 3 .... Cu Acelesi Multumiri Anticipate Si Puncte . 1. Selectează Din Următorul Text Toate Complementele În Cazult Acuzativ Şi Ordonează-le În Funcţie De
Salut! Am Nevoie De O Compunere Narativa Cu Titlul "Razboiul Jucariilor" Cat Mai Repede Posibil. Sa Fie Intre 8-12 Randuri. Mersi!