RO Study
👤
Rebecaelena
Rebecaelena
29-10-2014
Franceza
a fost răspuns
cum se spune ''jumatatea mea" ?
Răspuns :
Alinu5
Alinu5
29-10-2014
Ma moitié Sper ca te-am ajutat
Answer Link
Mariutabum
Mariutabum
29-10-2014
ma semestre,
ma
moitié, ma demi- toate inseamna jumatatea mea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutatima ! Dau Coroana!
SITUATIONS 2: You And Your Friend Come From Different Places In Vietnam. Make A Conversation With Your Partner To Tell Him/ Her About Your Hometown. Use Some Of
Dau Coroana •Scade Din Cel Mai Mare Nr Par De Patru Cifre, Produsul Nr 3 Şi 2073 •Doimea Unui Nr Este 1070.Mareste Cu 1650 Dublul Acelui Nr
Ce Fel De „complicitate”, „înscenare” Pusă La Cale De Crai, De Sfânta Duminică, De Calul Fermecat Şi Chiar De Spân Cât Priveşte Iniţierea Lui Harap-Alb?
Alcătuiți Enunțuri În Care Să Existe Și Cuvintele De La Care S-au Format Următoarele Cuvinte Înrudite : Ghețuș,pădurar,înghemuiți.
A(-4;6) B(2;4) C(0;-3) Aflati Simetricul Lui A Fata De B.
Integreaza Urmatoarele Cuvinte In Constructia Unor Figuri De Stil Care Sa Aiba Ca Tema Padurea: Mireasma Proaspat Jucaus Gingas
Sa Se Afle Cel Mai Mare Număr Natural De Trei Cifre Care Împărțit La 37 Da Rest 19
O Hidrocarbură Cu NE=0 Are Raportul De Masă C:H=36:7. Să Se Calculeze Masa De Hidrocarbură Ce Conține 7 Kg De Hidrogen.
Se Considera Un Triunghi ABC Cu M( < A )=90° . Bisectoarelor Unghiurilor <B Si <C Se Întâlnesc În Punctul I . Măsura Unghiului <BAI Este Egala C