RO Study
👤
Frostbyte
Frostbyte
16-07-2016
Matematică
a fost răspuns
Cum se rezolva asa ceva?
ex1 , 2
Răspuns :
Gabi1110
Gabi1110
19-07-2016
si aplici formulele astea si deduci cat este alpha(nu găsesc simbolul pe tastatura acum) din restricțiile pe care ți le da în cerinta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Ajutor La Acest Calcul (1/2)-(1/4)
1. Calculati- 100; (110:5-96:(203-65 Ori 3) 2.Doua Penare Si 5 Carti Costa 95 Lei,iar Doua Penare Si Trei Carti Costa 65 Lei. Aflati -cat Costa O Carte - Cat
Suma A Trei Numere Întregi Este -20 După Ce Scădem Din Fiecare Același Număr Întreg Suma Numerelor Devine 4. Calculați Numarul Care S-a Scăzut Din Numerele Ini
Daca Fundul Unei Piscine Are Forma De Dreptunghi Cu Dimensiunile De 20m Si 15m, Calculeaza De Cate Bucati De Gresie Cu Dimensiunile De 30cm Si 20cm Este Nevoie
Am O Întrebare.Daca Am Vizitat, De Exemplu, O Peșteră, Un Castel Sau O Biserică, Denumirile Se Scriu In Ghilimele?Exemple:• Castelul "Bran" ;• Peștera "Dâmbovic
Alcatuieste Propoztii Cu Ortogramele C-un,c-asa,c-ai. Dau Coroan 20 Puncte !
Ma Puteti Ajuta La Exercitiul 2? Dau Coroana!
Realizează Un Desen In Care Sa Folosești Doar Pătrate
Explica In Minim Cinci Randuri Semnificatia Versurilor : Raul,stralucind De Soare /Cearta Salciile/toata Ziulica Dorm
In Figura Din Imagine AE = 6cm , EB= 12cm , AD= 4cm , AC=12 Cm Iar M(∡AED) = 70°. Determinati M(∡ABC). Rezolvare Completa.