👤

Imagineaza-ți ca ești locuitorul unei lumi în care nu exista noțiunea de ordine. Descrie cum ar arata camera ta intr-o astfel de lume.

Răspuns :

Este aproape ora de culcare,asa ca am hotarat sa merg,cu greu ce-i drept,in incaperea in care imi duc traiul zi de zi si noapte de noapte. Ajung in fata unei usii castanii,cu un maner argintiu pe care il apas cu putere,patrunzand in camera mare si dezordonata. Peste tot sunt haine aruncate la nimereala si cateva farfurii ce stau pitite intr-un colt. Sunt panze de paianjen pe peretele din partea dreapta,insa nu m-am obosit niciodata sa le curat,deoarece asa e aici. Dezordine,mereu,si mereu,si mereu. M-am obisnuit cu acest mediu si nu as vrea sa-l schimb. Am o carare care duce spre patul acoperit cu jucarii de plus si ambalaje de ciocolata si una care duce spre sifonierul mare,nefolosit pana acum. E o achizitie inutila,deoarece toate hainele mele stau aruncate pe podea,pe noptiera sau pe biroul la care se presupune ca trebuie sa-mi fac temele. Praful e depus pe fereastra din camera mea,insa nu am vrut sa-l sterg,deoarece este pe post de perdea,nu vad nimic afara,si nici de afara nu se vede in camera. Abia dupa ce am aruncat hainele si gunoaiele de pe pat am reusit sa ma asez comod,iar ochii mi se subtiau usor. Adormisem.
Sper ca te-am ajutat!