RO Study
👤
Laura280
Laura280
14-07-2016
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutatima este urgent
Răspuns :
Tincaw
Tincaw
14-07-2016
(x-6):5=11 (x+5):6=11
x-6=11*5 x+5=11*6
x-6=55 x+5=66
x=61 x=61
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Exercitiul 1 Urgent Va Rog
•,,Putem Da Lecții De Mişcare Oricui Vrea Să Se Mişte". (Dan Stanciu, Spune-mi,,Deschide-te") ⚫ „Mic, Negricios, Plăpând, Râdea Tare, Spunea Poante Răsuflate Şi
5 Rezolvă Problemele Prin Exercițiu. A) Prețul Biletelor De Loterie Este De 7 Lei. Câte Bilete, Cel Mult, Pot Cumpărate Cu 60 De Lei? Câți Lei Rămân? Câte Proso
Redactează Un Text Informativ Despre Una Dintre Păsări Prezentate În Text
5. De Ziua Lui, Rareş A Pregătit Pentru Prietenii Săi Suc Natural Din Portocale Şi Mere, În Total 49 De Fructe. Câte Fructe Au Fost Din Fiecare Fel, Dacă O Trei
(3. Într-un Triunghi ABC, Unghiul A = 54° Şi Unghiul B=48°. Calculează Măsurile Unghiurilor Exterioare Triunghiulu
STAN ALBERTO CELE MAI TARI LAIFURI TIKTOKKKKKKK
Intr-o Cutie Se Gasesc Bile Rosii, Verzi Si Albastre.Stiind Ca Oricum Am Extrage 37 De Bile, Intre Ele Obtinem Bile Din Toate Cele Trei Culori, Numarul Maxim De
Există Numere Naturale Abc Cu Bara Cu Cifre Distincte Care Se Împart Exact Cu A, B, C , A + B + C, Și A * B * C?
7. Scrie Cuvinte Cu Acelaşi Înţeles: Înduioșat=.. Fagăduială= Progres= .... Milostiv=.. Straniu= Recunoscător=.. A Cuteza= .... Generozitate=