RO Study
👤
Dede123
Dede123
12-07-2016
Matematică
a fost răspuns
a=2/3-3/4+1/6 atunci a la puterea -3
Răspuns :
Bogdancristian3
Bogdancristian3
12-07-2016
A=8/12-9/12+2/12(am amplificat) A=1/12 A^-3=(1/12)^-3 A=(12/1)^3 A=36/3 A=12 Sper ca te.am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Află Suma A Trei Numere Consecutive Pare, Ştiind Că Ultimul Este Dublul Primului.
Ce Ai Face In Locul Lui Seinaga Din Textul Neamul Șoimăreștilor De Mihail Sadoveanu ?
Referat Reguli De Impunere In Școala!i
La Diferența Numerelor 78 Şi 39 Adaugă: A. Numărul 11; B. Un Număr Par Cuprins Între 41 Şi 45; C. Un Număr Impar Mai Mare Decât 14, Dar Mai Mic Decât 19; D. Sum
Morala Poveștii Din Povestea Cu Tâlcși Soluția Din Povestea Cu Tâlc.dau Coroana ✅✅✅✅
Proba 8: Unu, Doi, Trei, Patru, Cinci, Șase ... Antoine A Decis Să Numere Cu Voce Tare, Fără Să Se Oprească, Până La Un Miliard. Va Termina El Până La Sfârșitul
ARIA DISCULUI Intr-o Carte De Geometrie, Am Găsit O Construcție Care Permite Inmulțirea Ariei Unui Dise Cu 23 Cu 3: Etc Realizați Construcția Primelor Trei Cerc
8.Numește Patru Trăsături Morale Ale Sculptorului Brâncuși Pe Care Le Poți Desprinde Din Text.
Sens Opus Pentru Se Umplu.
1.Subliniază Cu O Linie Predicatele Și Cu Două Linii Subiectele Din Enunturile De Mai Jos. Precizează Părțile De Vorbire Prin Care Sunt Exprimate. A)Prin Toată