RO Study
👤
Lepracios
Lepracios
07-07-2016
Matematică
a fost răspuns
punctul 1 va roggggggggggggggg
Răspuns :
Ioanastroie
Ioanastroie
07-07-2016
a)3 pe 10 la 1
b) 7 pe 10 la a 2 a
c)115 pe 10 la a 3 a
d)85 pe 10 la a 4 a
e)3 pe 10 la a 5 a
f)1001 pe 10 la a 6 a
Regula este ca trebuie sa numeri zerourile ...cate zerouri are...aceea e puterea:)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
UNITATEA 8. 4 Analizează Desenul De Mai Jos, Apoi Rezolvă Cerinţele. A) Câte Figuri Geometrice Sunt În Interiorul Dreptunghiului Şi Al Cercului? B) Câte Forme S
Mentioneaza Doua Caracteristici Ale Democratiei Din Europa In Prima Jumatate Al Sec 20
Se Consideră Funcția F:R →R, F(x) = 2x-6 A) Calculați F(0)× F(1) ×...× F(10)b) Reprezentați Grafic Functia F Intr-un Sistem De Axe Ortogonale XOy
Am Nevoie De Ajutor Va Rog Cine Îmi Răspunde Le Dau Coroana !!!
Treceti Adjectivul Interesant La Toate Mijloacele Expresive De Redare A Superlativului Absolut.
Cati Milimetri Are Latura Unui Cub Din Aluminiu (densitate Aluminiu = 2700 Kg/m3) Daca Stim Ca Are Greutatea De 2,7 Kg?
Ce Sunt Vasele Conducatoare La Plante Si Ce Seva Circula Prin Ele? Va Rog Raspundeti !
3 Observă Imaginile. Scrie Ce Forțe Determină Mişcarea Corpurilor În Fiecare Caz.(uitasem La Cealaltă Întrebare Să Pun Poza) VĂ ROG FRUMOS SĂ-MI DAȚI RASPUNSUL,
Am Nevoie Urgent De Rezumatul La Tara De Dincolo De Negura Pe Lung OFER COROANA
Află Două Numere M Și N Știind Că Diferența Lor Este 36 Iar M Este De Șapte Ori Mai Mic Decât N.cu Metoda Grafica Va Rog