RO Study
👤
Paulacramar
Paulacramar
04-07-2016
Limba română
a fost răspuns
Care sunt marcile subiectivitatii ?
Răspuns :
Аноним
Аноним
04-07-2016
Subiectivitatea limbajului se etalează prin sensul aluziv al cuvintelor, prin inducerea imaginilor auditive și vizuale, prin folosirea exprimării metaforice, reunind emoții și trăiri profunde.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Este Hiperbola? ??
Compunere Despre Daca Cartile Si Vara Merg Impreuna.. Folositi 6 Expresii Despre Descrierea Verii C-am 200 De Cuvinte Sa Aiba Compunere.
2 Argumente Dece Vrei Sa Intri Neparat La Un Liceu Bun
Hey Cine Imi Zice Si Mie O Poezie De Ziua Eroilor ???
Suma A Trei Nr Este 46578.Suma Primelor Doua Nr. Este 23939 Si Ultimelor Doua 22639. Aflati Numerele.
1.Aflaţi Masurile Unghiurilor Triunghiului ABC Dacă AB=AC=6cm Si Perimetrul Triunghiului ABC Este 18cm. 2.Se Considera Triunghiul ABC Dreptunghic In B . Fie E
Va Rog Sa Ma Ajutati Urgeeent ! Am De Scris Despre Mituri Si Legende Din Orice Tara,va Rog Sa Imi Spuneti Si Mie Cateva !/Multumeeesc
Identificati Subiectele Din Enunturile De Mai Jos Si Aratati Prin Ce Parte De Vorbire Se Exprima:Cine Vine Pe Alee?Nimeni N-a Lipsit De La Aniversarea Bunicii.D
Spuneti-mi Pe Scurt Ce Ati Inteles Din Text. Copii Si Tineri Din Toata Tara S-au Alaturat Deja Demersului Nostru De A Transmite Mai Departe Informati Ce Tin D
Efectuati Ecuatia:3x+14-x-6