RO Study
👤
Mimo3
Mimo3
30-06-2016
Limba română
a fost răspuns
ce înseamna agregare
Răspuns :
Costysportiv
Costysportiv
30-06-2016
cele 3 stari de agregare:solida,lichida si gazoasa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Pentru O Excursie Tematica S-au Inscris 54 De Elevi . Numarul Baietilor Reprezinta 4 Supra 5 Din Numarul Fetelor . Aflati Cati Baieti Si Cate Fete Merg In
14.Media Aritmedica A Doua Numere Este 12 . Unul Dintre Numere Este Egal Cu 6 . Aflati Celalalt Numar. 15.Media Geometrica A Doua Numere Este 12 . Unul Dintre
Cu Cine Este Egal Numarul 700000 ? A) 70 De MiiB) 700 De ZeciC) 7000 De SuteD) 7 Mii De ZeceE) 7 Mii
17. Media Geometrica A Numerelor 3la Puterea X Si 9 La Puterea y Este 9. Aflati Cele Doua Numere X Si Y , Daca Se Stie Ca X=y+1
Incerc Sa Completez Un Rebus Cu Sinonime A Cuvantului Vesel, Si Am Gasit: Amuzant, Hazliu,nostim, Ilar, Comic, Dar, Mai Am De completat Un Cuvant Care Te Termi
Cine Ma Ajuta La Matematica Distactivaconsidera Ca Tu Esti Capitanul Unui Vapor.pe Vapor Sunt10 Marinari Si 20 De Calatori.cati Ani Are Capitanul?
Utilizand Proprietatea ,,[a,b]*(a,b)=a*b'' Aflati Numerele Naturale A Si B :[a,b]=72 Si A*b=864.Multumesc.
Neataa ! Am Nevoie De Ajutor...Imi Puteti Spune Cat Mai Multe Formule Chimice Cu Denumirea Lor Populara? Gen: NaCl=sare De Bucatarie, NH3= Amoniac, Etc?
Domnul Economu Consultă Contul Contul Său De Pe Card.Mai Are În Cont 27435 Lei.-La Începutul Lunii Aveam 29157.a) S-a Mărit Sau S-a Diminuat Numărul(suma) De Le
Determinaţi În Fiecare Caz Nr X: A) 2^x|3^x B) 4^x| 5^x + 2014 c)5^x|4^x + 1 d) 2013^x | 2012^x +1Please Help:((