RO Study
👤
Maria296
Maria296
30-06-2016
Limba română
a fost răspuns
exercițiul 8 va rog !!!
Răspuns :
Tapuc32
Tapuc32
30-06-2016
a.Apa e limpede . b.Florile se vad bine. c. Lampa lumina bine (foarte tare) d.Explicatia a fost de inteles .
Sper ca te-am ajutat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Este Substantivul Comun? Va Rog Sa Fie Repede
Explică ,in Cate Un Enunț,sensul Următoarelor Cuvinte Din Text A Impresionat,succesul,lauri,selecta,talentul.
Daca Deimpartitul Este 854, Catul Este 17, Iar Restul Este 5, Care Este Impartitorul?
Talk About Your Brother/friend In 100 Words And Present His Eating Habits, Likes & Dislikes. Use The Present Simple And As Many Types Of Food As Possible.
Propozitii Cu Cuvintele: Jocuri ,ninge ,harta ,saniuta ,iepurasi ,polul Nord ,oceanul Inghetat
Determina Cel Mai Mic Nr. De Trei Cifre Care,impartit La Un Nr. De O Cifra,da Restul 8.Justifica Raspunsul
Décrire Banque Collègue •Gabriela ,brunetă,ochii Căprui,înaltă,frumoasa,slabă• Va Rog!dupa Ce Am Spus,despre Colega Mea De Banca,descrieti-o In Franceză ! Va Ro
Afla 2 Numere Stiind Ca Suma Lor Este 11870iar Citul Lor Este 4 schema rezolvarea
Un Pahar Este Plin Cu Ulei . Se Introduce In Pahar Un Corp Din Fier , Cu Masa De 156g . Ce Masa De Ulei Va Curge Din Pahar ?
O Compunere Despre "Dreptul Copilului Cu Dizabilitati De A Se Bucura Ca Un Copil Normal