RO Study
👤
Oni9
Oni9
29-06-2016
Limba română
a fost răspuns
un cuvânt întrudit cu frunza
Răspuns :
MariaDN
MariaDN
29-06-2016
frunza=frunziș , infrunzit , desfrunzit , frunzișoară
Succes!!
Answer Link
Stoicadenny
Stoicadenny
29-06-2016
Frunza : infrunzit, frunze, frunzisoare, frunzalit, frunzulita, desfrunzit, frunzis.
Sper ca te-am ajutat!!! O poti alege pe care vrei tu. Bafta!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
_Ionut Si Cristi Au Impreuna 150 Timbre. Cristi Si George Au 127 Iar Ionut Si George Au 143. Cate Timbre Are Ionut?_ (va Dau Orice Vreti Plsss Raspundeti!!
Suma A Doua Nr Este Egala Cu 84. Care Sunt Cele Doua Nr Daca Unul Dintre Acestea Este Egal Cu Dublul Celuilalt Cine Ma Ajuta Ia Coroana De La Mine
Buna Seara! Stie Cineva Unde Pot Gasi Cele 100 De Variante De Bac La Fizica (electricitate) Din 2009 Pdf?
Un Alt Vers Cere Sa Rimeze......Dintr-un Codru ,din Tufis... Si....Mosului Ii Vine-n Minte....
Va Rog La Exercitiul 10 .
Buna Am Nevoie Repede...Am Facut Deja Primul Mod! La O Fabrică De Jucării S-au Produs 8 424 De Mașinuțe Albastre Și De Trei Ori Mai Puține Mașinuțe Roșii. Mașin
Compunere Despre Satul Meu Sa Contina Cat Mai Mult Substantive Si La Sfarsit Sa Imi Spui Care Au Fost Substantivele
Exercitiile 6,7,8 Si 9 Vă Rog Mult!
Lucrurile Moderne Despre Vitoria Lipan Din Baltag. Compunere, Ex Pusca............
O Compunere În Care Să Folosești Trei Valori (verb Predicativ ,verb Copulativ,verb Auxiliar ) A Verbului ,,a Fi “