RO Study
👤
Anonim
Anonim
29-06-2016
Limba română
a fost răspuns
Ce functie sintactica are cuvantul sau?
Răspuns :
Dragan30
Dragan30
29-06-2016
Complement sau atribut
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Formulează Cinci Întrebări Cu Verbul A Deveni .
Va Rog Sa Imi Traduceti In Engleza :mic Dejun Cereale Integrale Cu Lapte De Soia. Pranz :ciorba De Legume. Cina: Pui Prajit In Tigaie De Ceramics Cu Garnitura D
Determinati Numarul Natural X Pentru Care :a) 256/x=4b) 880/x+19=39c) 100+x/12=104d) X/10+39=139
Pe Un Stadion Sunt 452 De Randuri Cu Cate 36 De Locuri Si 398 De Randuri Cu Cate 45 De Locuri .Cate Locuri Au Mai Ramas Neocupate La Un Meci De Fotbal , Daca S
Un Autoturism A Parcurs Un Traseu In Doua Zile.In Prima Zi A Parcurs 30% Din Lungimea Traseului ,iar In A Doua Zi Autoturismul A Parcurs Restul De 350km.Care Es
Care Dintre Verbele Urmatoare Au Aceeasi Forma La Numarul Plural Si Singular?culegeti, Zboara, Vii, Inota, Sunt, Incepem, Ai Scris, Alege, Vom Privi, Vei Gasi.
Diferenta A Doua Numere Este 10 ,raportul Lor Este 2,25.aflati Numerele.
Suma A 3 Nr Este 170 . Raportul Dintre Primul Si Al Doilea Este 1 Pe 2 , Iar Diferenta Dintre Al Treilea Nr. Si Al Doilea Este 20.
ALCATUITI O SCURTA COMPUNERE IN CARE SA DESCRIETI O ORA DE EDUCATIE FIZICA FOLOSIND CAT MAI MULTE VERBE!!!!!!!!!!!!!E FOARTE URGENT!!!!!!
Buna ! Am De Facut O Compunere Cu Titlul "My Greatest Fears" (Cele Mai Mari Temeri Ale Mele) Pana Maine La Ora 12:00.