RO Study
👤
Gabi456
Gabi456
28-06-2016
Matematică
a fost răspuns
cum adica drepte coplanare?
Răspuns :
Musaladani
Musaladani
28-06-2016
Dreptele care fac parte din acelasi plan
Answer Link
Аноним
Аноним
28-06-2016
→Două drepte sunt coplanare dacă se află în acelaşi plan si existand un plan care le contine pe toate , fiind de trei tipuri : concurente , egale sau paralele.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste Patru Enunturi In Care o Sa Aiba Valori Morfologice Diferite:-pronume Personal,interjectie,articol Nehotarat,numeral Cardinal...
Imi Spuneti 5 Propozitii Cu Apolodor
Diferenta A Doua Numere Este 327.Daca Unul Dintre Ele Este 777,calculeaz Suma Celor Doua Numere.Cate Solutii Are Problema?
Cat Face -[tex] \sqrt{3} [/tex] X 2 ?
La Examenul De Azi Toata Lumea Zice Ca Masura Versurilor La Exercitiul 3 Era De 4-6 Dar Nu Inteleg Cum , Mie Mi-a Dat 5-7 Silabe .Explicatimi Si Mie Va Rog
Un Magazin Face O Reducere De 10% La Produsele Electrocasnice, Astfel Ca Un Frigider Costa Acum 1080 Lei. Reducerea A Fost De:
TEST PENTRU VERIFICAREA COMPETENŢELOR LA LIMBA ROMÂNĂIUNIE 2014 VARIANTA 1 Se Dă Textul: „Răsare Luna,-mi Bate Drept În Față: Un Rai Din Basme Văd Printre Pleoa
Precizeaza Masura primelor Doua Versuri Ale PoezieiBine-ai Venit, An Nou!... Bine-ai Venit... De Când Te-aştept Aproape-am Şi Albit... Dar Fiindcă-mi Intri-n C
Care Dintre Sinonimele Urmatoare Le-am Pus Corect Cu Contextul Textului..?cer-spunlinistit- Relaxat, Usorfiindca- Deoarece
Miercuri, Am Examenu La Amte Vreau Si Eu Toate Formulele De La Piarmide Cub Paralelipiped Patrat Dreptunghi Cerc Tot Tot Va Rog Si Maine Daca Se Poate