RO Study
👤
Omalei
Omalei
23-06-2016
Geografie
a fost răspuns
6:00:00 PM Eastern US Time
Aflati ora din Romania
Răspuns :
Cristinacrisss1
Cristinacrisss1
28-06-2016
US este cu 7 ore in urma României, sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2 Încercuiește Verbele La Informativ Din Următoarele Forme Verbale Compuse Vă Va Pleca Ar Spune Nu Vorbi. Ras Repde !!!! Ras Repede=100 Puncte Tarziu=25 Puncte
A La Puterea A Treia X B La Puterea A Doua =49.a+b=?
Manual Limba Si Literatura Romana Clasa A-6-a De La Pag 67 Ex 10 Am Nevoie Urgent‼️‼️
Pe C(O, R) Se Iau Punctele A, C, B, D, Astfel Încât AB Este Diametru, CD Este Mediatoarea Segmentului OB, Iar D(A, CD) = 15 Cm. Segmentul OD Are Lungimea Egală
Alcătuiește Un Scurt Text În Care Să Povestești O Întâmplare Petrecută Iarna
Victor, Maria Şi Dan Participă La Un Concurs Sportiv, Unde Victor A Obţinut Locul I, Dan Locul Al II-lea, Iar Maria Locul Al III-lea. Pentru Premierea Elevilor
Nu Stiu Sa Rezolv Aceasta Problema. Ma Ajuta Cinevaa!??!
Fii Creativ Cu Creionul În Mână Citește Un Fragment Din Lectură Omul De Zăpadă De Hans Christian Andersen În Timpul Lecturii Vei Scrie Pe O Fișă Împreună Cu Pri
Lucrați În Perechi.Pe Baza Ideilor Principale Formulate La Exercițiul Anterior Prezintă-i Colegului Tău/colegei Tale De Bancă Rezumatul Oral Al Textului.URGENTT
Priveşte Imaginile Şi Realizează O Compunere Cu Începutul Dat, Utilizând Expresii Plastice. Toată Ziua A Nins Ca În Poveste, Iar Noaptea S-a Lăsat Un Ger Cumpl