RO Study
👤
KAROLG
KAROLG
22-06-2016
Limba română
a fost răspuns
exerciţiile cinci si sase
Răspuns :
MateLaGreu
MateLaGreu
22-06-2016
5. "care și-au transformat visul în realitate"-AT
"că ar fi Polul Nord."-CD
6.Problema unde ajung este rezolvată. -AT
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
12. Fie Un Triunghi ABC. Mediatoarele Laturilor AB Şi AC Se Intersectează În Punctul O.Dacă AO Este Bisectoarea Unghiului BAC, Arătați Că AB = AC (figura 10).
Vă Rog Spuneți Mi Sensul Cuvintelor Slove Tichie Ciubote Laviță A Săvârși Vă Rog Dau Coroană Și 50 De Puncte
Y's There's No Place Like Hom There's A Big 1) ... In My Bedroom There's A 2) ... On The Floor There Are Curtains At The 3)... There's A 4) ... Near The Door Th
Salut ! Vreau Și Eu Un Discurs Pentru Profesorul De Matematica La Terminarea Clasei A VIII A .,,și Să Nu Fie Prea Scurt "
II. Completați Propozițiile De Mai Jos Cu Adjectivele Din Paranteze Puse La Gradul Comparativ De Superioritate: 1. She's Much...................her Husband. (yo
Transcrie Din Enuntul Urmator Adjectivele Pronominale ,precizeaza Felul Lor Si Cazul.,,Un Filozof A Spus Ca Nicio Fapta Buna Nu Ramane Nepedepsita, Dar Altii Sp
Exercițiu 14 Va Rog
2. Enumerǎ Corpuri, Fenomene Care Pot Fi Cercetate Pri Observaţie Directă, Indirectă (cu Ajutorul Unui Telescop)pls Repede!!! Cine-mi Răspunde Primește Coroană
6 Ordonează Cuvintele Pentru A Alcătui Propoziții. Notează Subiectul (S) Şi Predicatul (P). Nalizează Părţile De Vorbire Prin Care Sunt Exprimate Subiectele Şi
X. Put The Adverbs From The Box Below Into The Right Sentence: really Completely Hardly Unfortunately Near Rarely Barely quite Rather Already Lately Just Seldom