RO Study
👤
Adri88
Adri88
20-06-2016
Matematică
a fost răspuns
Calculați : 2(×-1)<-6
Răspuns :
Gmdfk
Gmdfk
20-06-2016
2x-2<-6 => 2x-2+6 <0 => 2x+4 < 0 => 2x <-4 => x < -4/2 => x <-2 x apartine ( - infinit, -2 )
Answer Link
Argintel
Argintel
20-06-2016
2x-2=-6
2x=-6+-2
2x=-8
x=-8:2
x=-4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. În Fraza: "El Vrea Mingea, Dar Să Nu Fie Certat", "dar Să Nu Fie Cerat" Se Subordonează Sau Coordonează? 2. "Eu Merg Afara Să Mă Joc Fotbal Și Mă Relaxez", "
Comentați Ideile Din Următorul Text: “Politica Reglementează Numai Condițiile Externe Ale Vieții Sociale, Sămânța Faptelor Sociale Sta In Sufletul Fiecărui Cetă
Un . Se Dă A Isoscel Cu AB=AC = 8am Dacă Perimetrul Este 26 26 Com Flati BC. Helppp Plssss Si Mai Repde
Ce Schimbari S-au Produs In Pen-la Balcanica La Inceputul Secolului Al 20-lea
Cine Ma Poate Ajuta Cu Tema Asta?
25. Scrie Sub Formă De Exercițiu Și Rezolvă: A) Pe Un Teren De Sport Sunt 8 Fete, Iar Băieți De 4 Ori Mai Mulţi. Elevii Au Format 2 Echipe Egale. Câți Elevi Sun
Cum Aflu Daca O Substanta Este Sau Nu Solubila In Apa ex: Iodura De Argint
Pe Diametrul AB Al Unui Semicerc Cu Centrul O Se Ia Un Punct C Astfel Încât AC=a, CB=b. Perpendiculara În C Pe AB Intersectează Semicercul În D. A) Exprimă DC Ş
Prisma Patrulatera Regulata ABCDA'B'C'D Are Inaltimea De 3 Radical Din 2 Cm Si Volumul De 96 Radical Din 2. Aflati A) L B) At C) D[B',(ABC')]
Crezi Că Frumusetea Jocurilor Are Legătură Cu Locul Unde Se Desfasoara? La Intrebarea De Mai Sus, Valorificând Textul 1 Şi Experienta Personalál De Lectura.