RO Study
👤
Sireni2
Sireni2
20-06-2016
Limba română
a fost răspuns
repede va rog imi trebuie
Răspuns :
Аноним
Аноним
20-06-2016
Eu cred ca un dragon este o fiinta hibrida ce ar putea trai in munti sau paduri si
ar fi alcvatuit din aripi , membre inferioare si din abdomen si cap . Un dragon s-ar putea hrani cu fructe de padure sau cu animale
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Jumătatea Numărului A Este Egal Cu Sfertul Numărului B Egal 10 Calculează A Plus B Minus 3 Ori A Este Egal Cu
Poluarea Fonica In Parcuri. Si La Mall
Am Si Eu O Întrebare!1) Enumerați Cavitățile Inimii Si Tipul De Sange Care Circulă Prin Acestea.Va Rog Urgent!! Știu Și Eu Cavitățile Inimii! Dar Care E Tipul D
Buna Doresc Niste Versuricomice Despre Chimie, Religie, Mate, Fizica, Diriginta De Romana, Engleza Separat Cele Mai Funny Primesc Coroana :)))
X-(2756+3979)=1989 Repede Dau Coroana.
Intr-o Cutie Erau 20 De Pungi Cu Bomboane. Unele Pungi Aveau Cate 9 Altele Cate 11 Bomboane Toate Pungile Insumand 190 Bomboane. Afla Cate Pungi Cu 9 Si Cu 11
Va Rog Sa Raspundeti Corect La Exercitiu. Va Dau Report Daca Scrieti "nu Stiu" Sau Prostii. Pls Ajutati-ma, Dar Sa Fie Totul Corect!!! Dau Coroana! Pls , Am N
Trebuie Sa Scriu Un Text Cu O Intamplare Petrecuta La Plaja. Despre Ce Intamplare As Putea Scrie? Vreau Idei
Salut, Aveti O Ideea La Problema Numarul 7, Am Tot Incercat Insa Nimic...
Ma Poate Ajuta Cineva, Cat De Repede Cu Lantul Trofic Al Porcului Mistret Si Cu Explicatii Daca Se Poate? Multumesc!