RO Study
👤
PisicaMeow
PisicaMeow
20-06-2016
Limba română
a fost răspuns
continuați textul!!!!!
Răspuns :
Maria56781
Maria56781
20-06-2016
Vrabia : Bine , acum mi - am construit cubul
Bradutul : Uite , ce frumos este pe campie , copii se joaca si culeg flori
Vrabia : Da , ce bine imi pare ca a venit primavara !
Bradutul : Si mie la fel .
Sper ca te - am putut ajuta !☺️
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizati Schema Liniara A Propozitiilor: Profesoara Si Elevul Asculta. Urca Dudu,Andu,Ica Si Instalatorul. Eu,bunica Si Bogdan Pictam
[tex] Log_{5} 2 Ori Log_{2}5 [/tex]
Un Corp Cu Volumul V=10 Cm³ si Densitatea 800 Kg/m³. Considerand Ca G=10 N/kg, Ce Greutate Va Avea Corpul?
25 SUPRA 3=27SUPRA X, ATUNCI VALORILE REALE ALE LUI X SUNT X APARTINE..............................
Ce Este Metafora,si Ce Semnificatii Are ??
Un Eseu Agumentativ Despre 'inportanta Familiei In Dezvoltarea Unui Tanar' Maxim O Pagina A4
Redacteaza O Compunere Narativa De 15-20 Randuri In Care Sa-ti Imaginezi O Intamplare Petrecuta Pe "bulevardul Ursilor"
Un Acvariu Are Forma Unui Paralelipiped Dreptunghic Cu Lungimea Egala Cu 50 Cm ,latimea Egala Cu 20 Cm Si Inaltimea Egala Cu 30 Cm .Calculati In Dm Cubi Volumul
Fie ABC Un Triunghi Si C Cercul Circumscris in Triunghi . Prelungirile Inaltimilor Din A Si B Intersecteaza Cercul in Punctele D Si E . Aaratati CaBc Este Bis
F Definit Pe R Cu Valori In R,f De X=(1-rad Din3)x+rad Din 3. Verificați Daca A(-rad Din 3;3) Aparține Graficului Lui F Si Rezolvați Inecuatia F(x)-1 Mai Mare S