RO Study
👤
Silviaadi
Silviaadi
19-06-2016
Matematică
a fost răspuns
rezolva calculul (-75):5 este
Răspuns :
Iuly444
Iuly444
19-06-2016
(-75):5 =
-15
sper ca te-am ajutat
Answer Link
Sanduurzica
Sanduurzica
19-06-2016
(-75):5= -15
V: (-15)x5= -75
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună Am Nevoie De O Compunere Cu Titlul _de Craciun Cu Toți Membrii Familiei_ Dau Coroana La Răspuns Bun
Se Considera Un Trapez ABCD, (AB II CD, AB>CD). Se Prelungesc Laturile Neparalele Pina La Intersectia Lor In Punctul M. Calculati:a) MB, Stiind Ca AD = 3cm,
Va Rog ! Urgent !!!!!
Bună Am Nevoie De O Compunere Cu Titlul _vei Da Și Vei Primi_ Dau Coroana La Răspuns Bun
Comparati Clima Polar Cu Cea Temperat Continental Și Precizați Două Deosebiri Între Ele
Alina 900 RON El Păstrează Jumătate Din Sumă Pentru Excursie Și Din Acest Cumpără Cinci Cărți A 9 RON Bucata Și Dulciuri Câți Lei A Cheltuit Pe Dulciuri Va Rog
Numește Un Erou Dintr-o Carte Ci- Tită, Dintr-un Film Pe Care L-ai Văzut Sau Dintr-un Joc Preferat De Tine. De Ce Personajul Pe Care L-ai Numit Poate Fi Conside
Scrie Un Mesaj De Incurajare Adresat Impăratului Ciocârlan. Subliniază Predicatele Din Enunțurile Scrise. Ajutor.dau 50 De Punte Celui Care Răspunde
Proprietatea Muschiului Ce Se Datoreaza Tesutului Conjunctiv E.... a Excitabilitatea b Contractibilitatea c Elasticitatea d Tonusul Muscular
5 Arhitectori Renumiti Din Roma Antica