Răspuns :
zici
1. din ecuatia aia rezulta ca x la a doua - 4 =0 si rezulta ca x = 2
2. a doua varianta, din ecuatia initiala rezulta ca 9- x la a doua =0 rezulata ca x-3
solutii, = 2 si 3
1. din ecuatia aia rezulta ca x la a doua - 4 =0 si rezulta ca x = 2
2. a doua varianta, din ecuatia initiala rezulta ca 9- x la a doua =0 rezulata ca x-3
solutii, = 2 si 3
(x^2-4)(9-x^2)=0
x^2-4=0
(x+2)(x-2)=0
x+2=0
x=0-2
x=-2
x-2=0
x=0+2
x=2
9-x^2=0
(x+3)(x-3)=0
x+3=0
x=0-3
x=-3
x-3=0
x=0+3
x=3
x^2-4=0
(x+2)(x-2)=0
x+2=0
x=0-2
x=-2
x-2=0
x=0+2
x=2
9-x^2=0
(x+3)(x-3)=0
x+3=0
x=0-3
x=-3
x-3=0
x=0+3
x=3