RO Study
👤
Anonim
Anonim
19-06-2016
Matematică
a fost răspuns
probleme 3 și 5 dau coroana
Răspuns :
Biasefa
Biasefa
19-06-2016
La 3: 13,14și 5......<br /><br />
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Tudor A Cumparat 3 Pixuri Si 5 Creioane Pentru Care A Platit 22,25 Lei. Ilena A Cumparat 6 Pixuri Si 3 Creioane De Acelasi Fel Pentru Care Platit 32,25 Lei Un C
Utilise Un Adverbe Qui Convient. 1.- Elle Va Voir Un Spectacle? 2... Il Y A Beaucoup De Distractions? 3.... Il Faut Descendre Pour Arriver À La Poste Centrale?
12 Completează Cu Semne Potrivite Pentru Ca Egalitatea Sa Fie Corectă: 100 100 100 100 = 1
2. Adriana Trage Cu Forţa F = 5 N De Un Stâlp Ornamental Din Grădină, Prin Intermediul Unui Sistem Format Din Două Dinamometre, Considerate Iden- Tice Şi Ideale
Redacteaza Un Text De Min 8 Rânduri În Care Sa Ai Pronume Personale Și Pronume Personale De Politețe
6 E Cu Ajutorul Riglei, Desenați Configurația Geometrică Si, Respectiv, N, Cele 4 Puncte Marcate, Astfel Încât Condițiile: A EI Este Dreaptă; B BN Este Semidrea
Joc De Rol. Imaginează-ți Că Porți Un Dialog Cu Heracle. Felicită-l Pentru Victoria Lui, Folosind În Intervențiile Tale Pronume Personale De Politețe.Minim 8 Râ
Vă Rog Ajutați Mă Cu Tema Aceasta Nu Știu Să Rezolv!
Cum Se Rezolva Asta? Poate Să-mi Arate Cineva?
Subliniază În Textul De Mai Jos Expresii Care Arată Trăsăturile Fizice Și Morale Ale Lui Mihai Viteazul Dau Coroană