RO Study
👤
AlexandraVaduva
AlexandraVaduva
18-06-2016
Limba română
a fost răspuns
sinonim pentru rapiți
Răspuns :
GabrielPop0811
GabrielPop0811
18-06-2016
rapiti egal cu furati jefuiti capturati cuceriti luati etc......
Answer Link
Macoveistefan
Macoveistefan
18-06-2016
Sinonimul pt. rapiti este= furatia, apturati
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Oxidul Unui Element X Are M=64 Si Contine 50%oxigen. Care E Elementul X Si Ce Formula Are Oxidul?
A8. Un Terendreptunghiular Culungimea De 300 M Şilățimea Cu 100 M Mai Micăse Împrejmuieşte Cu3 Rânduri De Sârmă. Aflălungimea Sârmeifolosite.
Vă Dau Coroana Și Mă Abonez La Voi Dacă Mă Ajutați La Exercițiul 11
Vegetație Adaptată La Uscăciune Ce Creste Pe Continentul American( Rebus-13 Litere)
How Do You Send Your Saturdays? -100 Words . Pls Repede Dau Coroana Si Ma Abonez .
Rezolvați Următoarele: a) 36° 45' 38" + 24° 32' 45"= b)43° 15'-23°20'16"= AJUTOOOR!!!DAU COROANĂ!!!!
Ajutor Va Rog Habar Nu Am Cum Trebuie Rezolvat Cerinta: Noteaza Tipul Fiecarui Tip De Atom De Carbon Din Formula Structurata Urmatoare:
In Trei Zile Nelutu A Rezolvat 60 De Probleme.in Primele Doua Zile A Rezolvat 43 De Probleme.cate Probleme A Rezolvat In Fiecare Zi Daca In Prima Zi A Rezolvat
As Avea Nevoie De Putin Ajutor. Cum Sa Comentez Morala Unei Fabule?Am Nevoie Pentru Compunerea Cu Apartenenta La Fabula Si Mi-a Sugerat Profesoara Sa O Comentez
Într-o Livadă S-au Plantat 92 De Pomi Fructiferi: Meri, Peri Și Caişi. Ştiind Că S-auplantat 32 De Meri Şi 18 Peri, Află Câți Caişi S-au Plantat.rezolvare Prin