👤
a fost răspuns

compunere intamplare in codru

Răspuns :

Odată , intr-o frumoasa zi de primăvară , eu si cei mai buni trei prieteni ai mei : Cristina , Eduard si Simona ne-am dus în codru . Cristina a luat cu ea un coșuleț și s-a apucat să adune floricele și fructe de pădure , Eduard a luat gustări , Simona a luat cărți și jocuri de tabla , iar eu am luat cu mine carnetelul și arcul cu sageti . Am găsit un loc în care să organizăm un picnic . Acolo unde ne-am așezat era un luminiș , un luminiș foarte frumos , prin care lumina soarelui atingea fin ramurile tinere ale copacilor și pământul plin de iarbă verde . Cristina a făcut un păhărel mic din crenguțe , în care a așezat floricele , după care a pus o parte din fructe in niste boluri , restul storcandu-le și făcând sucuri . Eduard a așezat gustările pe niște farfurioare de plastic . Simonia a pus jocurile intr-o parte . Eu m-am apucat de desenat minunatul moment ca dintr-o poza . Ne-am apucat de mâncat și de jucat cărți , table si altele . Dintr-o dată , un urs grizzly , mare cat o mașină și negru ca abanosul , ne-a atacat . A sărit înspre noi , iar noi am fugit repede în spatele copacilor , a distrus tot ce am așezat noi , numai eu am rămas cu arcul cu săgeți în rucsac Prietenii mei erau îngroziți , Simona începu să plângă și ursul auziind-o s-a îndreptat tiptil înspre noi . Plin de frica si aproape înlemnit , am scos săgețile , le-am așezat ușor pe arc și am tras în urs . Săgeata i-a intrat direct în piept , la inima . Pentru un moment am ramas și eu uimit , prietenii mei au început să mă întrebe tot felul de întrebări si să mă laude , după care am plecat acasă , bucuroși că nu am pățit nimic . #SPER CA TE-AM AJUTAT !!!!!!!