RO Study
👤
Alin165
Alin165
17-06-2016
Matematică
a fost răspuns
ma poate lamuri cineva va rog?
Răspuns :
Delianicolin
Delianicolin
17-06-2016
Ad ii inaltime => tr ADC si ADB dreptunghice si aplici in primul tr t sinusului sinB=AD/AB => AD=sinB*AC la fel si in al doilea tr dar pt sinC si dupaia rez ca AD^2= AC*AB*SINC*SINB
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Urgent!!!!!!am Nevoie Neaparatt Ofer Coroana
Ex Asta Plsss Dau Coroana
Zona Mărginală Estică A Depresiunii Colineare A Transilvaniei Este Cunoscuta Sub Numele De... .
AM NEVOIE REPEDE!! DAU COROANĂObservă Sugestiile Oferite Pentru Un Text Intitulat Fulgii De Nea. Introducere:ÎNCEPUT;Pe Vremuri, Fulgii De Zăpadă Erau Fluturi D
Află Valoarea Numerică Raportului Numerelor A)45 Și 54 B)c.m.m.d.c(36,48,54) Și C.m.m.m.c[9,15]c)3,2 Și 0,48d)0,25 Și 0,8(3)e)40 Și 0,02Dau Coronă Vă Rog Ajutaț
Scrieți Toate Numerele Care Se Împart Exact La 20 Va Rog Frumoss.
Scrieți Toate Numerele Care Se Împart Exact La 20
Va Rog Ajutati-ma! Povesteste O Întâmplare Petrecuta La Scoala In Care Sa Folosesti Cat Mai Multe Complemente, Minim 100 De Cuvinte
Amalia Cumpără 4 Creioane Şi Spixuri, Achitând Suma De 48 De Lei. Prietena E Plateste Pent One Si 3 Pixuri Identice, 29 Lei. Lei 1 Pix= Lei Joelon =
La Dizolvarea A 28g De Litiu In Apă Se Formează Hidroxid De Litiu. Calculează Cantitatea De Substanță A Bazei Formate.Vă Rog Ajutați-mă