RO Study
👤
Bubulina56
Bubulina56
16-06-2016
Limba română
a fost răspuns
cuvinte care sa se termine cu ua
Răspuns :
Anamariapopa
Anamariapopa
16-06-2016
roua,ploua,..?............
Answer Link
Marcutiuclaudi
Marcutiuclaudi
16-06-2016
CUVINTELE SUNT:
roua
ploua
voua
noua
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Puteți Sa Ma Ajutați?! Ceriinta Scrie În Poza.
Spuneti-mi Si Mie Va Rog Cum Trebuie Sa Calculez Aici F'(x). Am Doua Ecuatii. Pe Care O Aleg?
Se Considera Multimea A={1,2,3,...,199,200}.a)Aflati Cate Dintre Elementele Multimii A Se Divid Cu 6 Si Cu 8;b)Aflati Cate Dintre Elementele Multimii A Se Divid
Se Consideră Punctele A, B Şi C Astfel Încât AB=4i-3j Si BC=2i-5j. Determinaţi Lungimea vectorului AB+BC+AC
Se Consideră Punctele A(-1,4) Si B(5,-4) Se Cere:a.ecuatia Dreptei AB b.panta Dreptei AB c.lungimea Seg AB d.vec AB
Rezolvati Exercitiul 11
1.Explica Prin Cuvinte Proprii Expresiile Dr Mai Jos:I Se Facea Parul Maciuca ;A Venit O Idee Ca Un Fulger ;Cerul Era Ca O Horă. 2.Transcrie Din Dictionar Expl
Rădăcinile Polinomului F/ Ma Ajuta Și Pe Mine Cineva Cu C-ul? dar Sa-mi Și Explice, Și Pls Nu Vreau Cu Regula Lui Horner.
La Un Miting Sunt Asteptati Cel Putin 200 Si Cel Mult 300 De Manifestanti . Care Este Probabilitatea Ca Manifestantii Sa Se Poata Incolona Perfect In Randuri De
La Examenul De A 8-a La Romana Era Un Exercitiu Cu Functii Sintactice. Si (dau Un Exemplu) Am Scris : Adjectiv Propriu Zis Fs Etc. Si Am Taiat Propriu Zis Cu O