Răspuns :
Era o zi frumoasă de 7 iunie 2014, când soarele se trezea și încerca să fie spectaculos în acea zi. Alături de profesoara noastră, am decis să plecăm la Sarmisegetuza, unde vom putea vizita ruinele de pe vremea Daciei. Pe drum am întâlnit mii și mii, ne-am oprit pe la Panteonul eroilor de la Țebea lângă deva, a fost chiar interesant. Cel mai ciudat lucru din toată excursia a fost că Marcel, colegul nostru cel mai deștept s-a pierdut la Sarmisegetuza. Cum? Nici noi nu știm încă, dar am înțeles pe scurt de la profesoara noastră că el s-a dus până la un magazin să își cumpere ceva ca să aducă la cei de acasă, brelocuri ceva iar colegii săi s-au dus la autobuz și au poposit o jumătate de oră acolo deoarece toți se plângeau că îi dureau picioarele, dar el a plecat de la acel magazin și s-a dus la Ruine, singur. După 25 minute a venit pe fugă înapoi, deoarece un zimbru a fugit înspre el, iar el a avut noroc cu acel gard. De aceea este bine să stați cu adolescenții, pentru a evita accidentele.
P.S - La faza cu Sarmisegetuza nu știu dacă am scris bine, editează tu dacă vrei.
Aștept coroană dacă vrei.
P.S - La faza cu Sarmisegetuza nu știu dacă am scris bine, editează tu dacă vrei.
Aștept coroană dacă vrei.