RO Study
👤
ToriMaybe13
ToriMaybe13
15-06-2016
Chimie
a fost răspuns
ma ajuta cineva?? va rog ..!!
Răspuns :
Аноним
Аноним
15-06-2016
Zn + HCl --> ZnCl2 + H2
65g Zn.......73g HCl
1.3g Zn.....x=1.46g HCl
Cp=md/ms*100==>ms=md*100/Cp=146/36.5=4g HCl
ro(densitatea)=ms/V==> V=ms/ro=4g/1.183g/cm3=3.381cm3 solutie HCl
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Enumeră Trăsăturile Fizice Și Sufletești Ale Bunicii Tale. Trăsături Fizice, Trăsături Sufletești Vaaaaaaaa Rog Ajutor!!!!!
12) Scrie Ummătoarele Substantive La Plural: coborâre; Coadă; Coardă; Copil; Tinichigiu; Bucurosul; fulger; Ploaie; Covor; Ceapă; Lant; Masă; Tufă; Urzică.
De La Exercitiile 5 Si 7 Vreau Subpunctele A,b,g,h. Urgent Va Rog Mult! Vreau Si Tabel De Descompunere Pentru Fiecare!
Ajutor Va Roooog Am Nevoie La Toate Trei
5 Într-un Tren International Erau 1 035 De Persoane. La Prima Oprire Au Coborât Cu 78 De Călători Mai Multi Decât Cei Care Au Urcat. Află Câți Călători Erau În
Scrie, În Spaţiul Liber Din Faţa Fiecărui Cuvânt Din Coloana A, Litera Corespunzătoare Explicaţiei Din Coloana B: 1. .......îşi 2. .....sau 3. ......acasă 4. .
Cine Imi Traduce In Franceza Textul Următor (fără Google Translate)Ma Numesc Timeea .Acum, Sunt Eleva La Liceul Pedagogic Regina Maria Din Deva . Imi Doresc Fo
Povestirea Pe Scurt A Nuvelei Popa Tanda
B. Crezi Că Este Important Să Ai Un Prieten? Motivează-ţi Răspunsul În 50-90 De Cuvinte, Valorificând Textul Dat. Va Rog Ca Mâine Trebuie Sa Io Prezint La Profa
Între O Clasă Sunt 8 Fete Numărul Băieților Este Dublul Pentru Numărul Fetelor Câți Băieți Sunt