RO Study
👤
Iti1
Iti1
15-06-2016
Limba română
a fost răspuns
Unde se scrie linia de dialog
Răspuns :
Emma100
Emma100
15-06-2016
Linia de dialog se pune pentru ca urmează convorbirea dintre doua persoane la începutul propoziției.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sinonimo Pentru Expresia ,,a Se Lega Că,, Si Pentru ,,a Ține Sfat,,
La Un Depozit De Lemne Se Afla 567 T De Lemne. Intr-o Zi S-au Vandut 570 Q. Cate Chintale De Lemne Au Ramas La Acel Depozit?
Un Compus Organic A Cu Formula Bruta CnH2nO Contine 69,76% C. Sa Se Determine Formula Moleculara A Compusului A
135 Cm+ 2,55 M =... M
Cum Pot Creea Un Text Argumentativ Despre personalitatea: Ioana D'Arc [ O Colega A Prezentat Si Trebuie Sa Spun De Ce Mi-a Placut Personalitatea Ioanei] Multum
Antonimul Cuvantului Arzand
Intr-o Urna Se Afla Bile Albe Si Bile Negre.Care Este Numarul Maxim De Bile Albe din Urna ,daca Oricum Am Scoate Sase Bile Din Urna ,printre Ele Se Afla Cel Put
La O Fabrica De Produse Lactate Este Nevoie De 1kl De Lapte Pentru A Realiza O Comanda De Smantana. Stiind Ca S-au Adus 95 De Bidoane A Cate 10l Fiecare ,aflati
Hei. As Vrea Si Eu Sa Imi Faceti Un Scurt Text.. Nu Text.. . Uitati-va Dupa Exemplul Din Carte : Sinaia,15 Iulie
Cuvinte Inrudite Cu Frate , Care Sa Se Termine Cu Litera Frectific, Nu Este Obligatoriu Sa Se Termine Cu Litera F