RO Study
👤
Anonim
Anonim
15-06-2016
Limba română
a fost răspuns
Acrostih nu stiu cum sa fac poezii
Răspuns :
Bibi376
Bibi376
15-06-2016
Mama mea e cea mai frumoasa
Are ochii castanii
Mama mea-i cea mai perfectă
Are par trandafiriu
(acrostichul trebuie sa aibă un mesaj,citeste doar literele scrise mari si vei vedea ca scrie mama)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dorin Are 8 Timbre De 4 Ori Mai Putin Decat Cristi.Câte Timbre Au Băieții Împreună
Vreau Un Rezumat Despre Pitagora Matematica Va Rog
Construeşte Enunţuri În Care Să Foloseşti Supinul Verbului A Culege Format Cu Ajutorul Prepoziţiilor La,de,din,dela,pentru
Mets A L'imparfait Les Verbes Du Texte. Andre Martineau Aime Le Football Et Il Paricipe Souvent Aux Matchs Organises Par Son Lycee.Ce Samedi Le Sportif De La Cl
Descopere Cuvintele Din Urmatoarele Insusiri De Litere Almacelarupiticcoeticerceio
Aratati Ce Fel De Propozitii Introduce Adverbul Când În Exemplele: Bunica O Sa Vina} Se Stie} Problema Este}. Când O Sa Pleci La Mare O Sa Vina Vremea} Am Afla
In Enuntu : Cel Mai Talentat Artist Va Fi Premiat, Adjectivul Este La Gradul De Comparatie............................
IN PRIMA ZI O ECHIPA DE MUNCITORI A ASFALTAT 3 PE 12 DIN STRADA ,IN A DOUA ZI 4 PE 12 , IAR A TREIA 5 PE 12 . CE PARTE DIN STRADA A ASFALTAT O ECHIPA IN CELE T
Nu Vreau Ajutor Dar Doar Daca Vreti Voi Ajutor. Despre Matematica-Compararea Fractiilor De Exemplu: 12 12 _ < _ 2 1
Să Se Scrie Un Program Care Citeşte Din Fişier Două Numere Întregi Şi Determină Suma Lor. C++ Se Dau 2 Numere Întregi. Cerinţa Calculaţi Suma Celor 2 Numere Dat