RO Study
👤
FilimonCarlaOana
FilimonCarlaOana
15-06-2016
Limba română
a fost răspuns
Ajutați-mă va rog la ex. 5
Răspuns :
Stefania200411
Stefania200411
15-06-2016
Cartea mea preferata este Alice in tara minunilor. In aceasa poveste este vorba despre o fetita care soboara intr-o alta lume printr-o scorbura o unui iepure. Acolo fata gaseste diferite lucruri care fetei i se par ciudate.
Sper ca te-am ajuta.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Reprezentati Prin Desen Data De Mai Jos3FECl2
Afla Cautl Numerelor: 177 Si 9, 324 Si 5 Si 955 So 3 Și Cum Le-ați Făcut Va Rog Frumos Repede
Aflarea Numărului Necunoscut Clasa A Patra. Vă Rog Mult. De La (f) În Colo Ca Pe Restul Le-am Știut. Vă Rog De La F În Colo. Dau Coroană!
Menţionează o Cauză A Declanşării Războiului Împotriva Cetăţii Troia, Respectiv Modul Cum A fost Cucerită.
Aflati Cel Mai Mare Divizor Comun; (C.M.M.D.C)a) 84 Si 96 B) 125 Si 130C) 64 Si 45 VA ROG DAU COROANA !!!!
Care Este Densitatea Argintului ?
La Un Concurs De Atletism Au Participat 31 De Copii. Numarul Copiilor Care Au Terminat In Urma Lui Gabriel Este De Doua Ori Mai Mare Decat Numarul Celor Care A
Suma A Doua Numere Este 89. Afla Numerele Știind Ca Unul Dintre Ele Este Cu 5 Mai Mic Decât Celălalt
4. Andrei Pleacă La Ora 10:00, Împreună Cu Părinții, Cu Autoturismul, În Vizită La Bunici Şi Ajunge La Aceştia La Ora 12:00. Casa Bunicilor Se Află La 120 Km De
XII.4.4. Dacă Scad Dintr-un Număr A Pe 300, Obţin Sfertul Acelui Număr. Cât Este Triplul Numărului A? Ajutor