RO Study
👤
Anonim
Anonim
15-06-2016
Matematică
a fost răspuns
la cele doua va rooooog mult repedeee
Răspuns :
Bella351
Bella351
15-06-2016
a avut 6 bancnote de 100 , 2 bancnote de 50 , 4 bancnote de 10 si 2 bancnote de 5.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Numere Consecutive Este 39. Care Sunt Cele Trei Numere? Prin Metoda Algebrica
3 Kg De Roșii Și 3 Kg De Castraveți Costă 30 Lei Știind Că 1 Kg De Roșii Este Mai Scump De 3 Ori Decât Un Kg De Castraveți .Să Se Afle Prețul Unui Kilogram Din
Cine Știe Să Rezolve Acest Exercițiu?
Sa Se Afle Cel Mai Mare Nr Natural De Doua Cifre Care Are Suma Nr 15
Dau 60 De Puncte: Work In Small Groups. Look At The Pictures Above And Talk About Your Favourite Places. Report To The Class The Things You Have In Common.
Din Suma Pe Care O Avea La Ea,Laura A Cheltuit O Doime Si Inca 12 Lei, Ramanandu-i O Suma De 4 Ori Mai Mica Decat A Cheltuit.Ce Suma A Avut Initial Laura
Spuneti-mi Si Mie Intemeierea Moldovei Va Rog Frumos E Urgent ( Clasa A8-a) Am Nevoie
La Monobromurarea Etanului Cu Un Randament De 80 La Suta Se Obtin 4 Moli De Produs Org . Calculeaza Cantitatea De Brom Necesara La Monobromurareb) Volumul De E
Vreau 5 Masuri De Doi Timpi Nu Ca Cele Din Clasa Si Nu Pe Alea Ca La Tema Mai Vreau Inca 2 Dau Voroana
Ce Cantitate De Oxigen Este Necesară Pentru A Obține 240g Oxid De Magneziu. Ajutați Mă Va Rog