RO Study
👤
Maimu20
Maimu20
14-06-2016
Limba română
a fost răspuns
O compunere despre pasiunile mele
Răspuns :
Sergigiu40
Sergigiu40
14-06-2016
Spune ce iti place. Mai intai spune ce mancare apoi spune poate ce caine preferat ai.Spune la ce obiect te descurci mai bine si cum faci asta.De exemplu mie imi place sa construiesc. Sper ca team ajutat!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutați-mă Urgent!!!! Indică Interesul Puterii Staliniste Față De Creația Lui Mihai Eminescu. DAU COROANĂ,E URGENT!!!!
2. Se Consideră Expresia E(x) = (x-1)²+(x+2)² + 2(3+x)(3-x), Unde X Aparține R. A) Arată Că E(x) = 2x + 23, Oricare Ar Fi X Aparține R. B) Verifică Egalitatea E
1 Completează Spațiul Punctat.•La 21 Mai 1877, Parlamentul Anunță Că Toate Legăturile Cu...............................sunt Rupte,iar Romania Se Proclamă Indepe
Se Considera Multimea A={0,1,2, . . . , 8}. Cate Dintre Submultimile Lui A Il Contin Pe 3 si Il Au Pe 7 Ca Fiind Cel Mai Mare Element? Răspunsul Trebuie Sa Fie
5p 4. În Figura Alăturată, Triunghiul ADE Este Isoscel cu Baza AE, Triunghiul DEF Este Isoscel Cu Baza EF, Triunghiul BEF Este Isoscel Cu Baza BE, Triun- ghiul
Ajutati Ma Va Rog Frumos...!!!
2. Lungimea Unui Dreptunghi Este De 3,4 Ori Mai Mare Decât Lățimea Lui. Aflati Aria Dreptunghiului Dacă Perimetrul Lui Este Egal Cu 44 URGENT:0
Rezumatul Snoavei,,Păcală,Tândală Şi Hoții,,
Alcatuieste Propozitii Dupa Schema: Verb - Substantiv - Pronume Personal De Politete - Substantiv - Adjectiv
De Planele (D 31. O Piramidă Triunghiulară Regulată VABC Are Înălțimea VO = 6√√3 Cm Şi Măsura Unghiului Plan Corespunzător Diedrului Format De Fața (VBC) Cu Pla