RO Study
👤
Edysor12
Edysor12
14-06-2016
Istorie
a fost răspuns
îmi dati câteva sfaturi va rog?
Răspuns :
AlexPop14
AlexPop14
14-06-2016
In primul rand aceasta caricatura prezentata de tine reprezinta Razboiul Rece si in al doile-a rand ai putea alcatuii un text cu niste informatii legate de acest razboi. :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2 Caracteristici Ale Peisajului Islandez, Va Rog Frumos
Vreau Cele 3 Exercitii Va Dau Coroana
Poate Sa-mi Corecteze Cineva Propozita Asta De Mai Jos? Afara E Intuneric Bezna. Imi Era Frica Sa Ies Din Casa. Urcam In Sus Si In Jos, De Colo Pana Colo, Ca S
Trei Numere Sunt Direct Proporționale Cu 4,5 Si 10.a)Care Este Raportul Dintre Cel Mai Mic Și Cel Mai Mare Număr?b)Stiind Că Media Aritmetică A Numerelor Este
TESTUL 1 Ex 3,4,5 Dau Coroana+10 Puncte
Cum E Corect : Mi-ati Facut Ziua Foarte Frumoasa SAU Mi-a-ti Facut Ziua Foarte Frumoasa ??? Si Cand Se Foloseste "mi-a-ti " ( Daca Se Foloseste)
Fie Nr: N-3;2n+1;2n-1; Aflati Produsul Nr. Stiind Ca Suma Lor Este (+2) Va Roog
Te Afli În Harnica Museum , Un Loc Atât De Vast Și Ofertant În Activități Distractive , Însă Timpul Este Foarte Scurt Ai La Dispoziție Doar 2 Ore, Panaceu Auto
Determinați Ultima Cifra A Numărului N,unde:n=1+1+2+2 La A Doua + 2 La A Treia+.....2 La 2018DAU CORONIȚA!!! URGENT VA ROGG
Ideea Bătrânului Era Să-l Trimită, Pe Rând, Spre Locurile În Care Barbaria Fascistă Se Întrecuse Pe Sine, Ca Să Vadă, Să Priceapă Şi Să S