RO Study
👤
Skrillex92
Skrillex92
14-06-2016
Limba română
a fost răspuns
urgent am nevoie de ex 1,2,3
Răspuns :
Gabriela2903
Gabriela2903
14-06-2016
la ex. 2 am gasit: expozitia,proiecte,serbari,vizionari,jocuri pe linia culcata (-)
iar excursii si vizite pe linia in picioare (|)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Poate Explica Cineva Partea Cu Rosu ? Multumesc
Se Considera Sistemul X+2y-az=3 2x-y-z=1 -x+3y+z=2 Demonstrati Ca Tripletul (-1,2,-5) Este Solutie A Sistemului.in.cazul A =0
Vă Rog Urgent!!!Dau Coroana!!!1)Numeşte Instituţiile Politice Prezentate În Sursa A2)Determină Forma De Guvernare Instaurată În Marea Britanie.3)Explică Afirmaţ
Aflaţi Măsurile Unghiurilor Unui Paralelogram Ce Are Aria Egală Cu 30 Cmşi Laturile De Lungimi 6 Cm, Respectiv 10 Cm.
91621006. Un Robinet Umple Un Bazin În 25 De Minute. Alt Robinet Umple Acelasi Bazin În 20 De Minute. Am-bele Robinete Sunt Deschise 6 Minute Și În Bazin Se Str
Un Automobil Pleaca Din Bucuresti Spre Constanta Cu Viteza De 50km/h Parcurgand Distanta De 300 Km.La O Ora Dupa Automibil A Decolat Un Avion Cu 700km/h.La Un M
Daca Un Numar Natural Este Divizibil Cu 6,iar Altul Cu 3, Atunci Suma Lor Este Divizibila Cu 3.
Integrala De La 0 La 1 Din X/radical Din X^2+1
Rezolvati Ecuatia : [tex]2^{3^{x} } =3^{2^{x} }[/tex]
In Sistemul Cartezian Xoy Se Considera Punctele: A(1,3), B(2,5), C(5,1). A) Sa Se Afle Distanta De La Punctul A La Dreapta BC. B) Sa Se Determine M, N Real Astf