RO Study
👤
Bebelusa11
Bebelusa11
14-06-2016
Matematică
a fost răspuns
35+7:(49-43)+(24-8:4*3)
Răspuns :
CosmoteRo
CosmoteRo
14-06-2016
42:6+18=
7+18=25
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
AJUTOR!! A)Lungimea
Cine Ma Poate Ajuta Sami Dea Ex De Fig De Stil Din Poezia Calin (fiile De Poveste) :( =)))
Comentati Cuvintele Lui George Enescu: ,,Eu Lucrez Mereu. Pentru Mine Viata Fara Munca Nu-si Are Ratiunes.''
Un Corp Din Sticla Are : Densitatea = 2500 Kg/m Cubi , Greutatea=24,5 N,constanta=9,8 N/kg.corpul Se Sparge In 3 Bucati , Fiecare Bucata Are V1,V2,V3 . V1=2 In
Cum Pot Invata La Ore Mai Usor,mai Bine?
Suma A Doua Numere Este 117.Primul Este Cu 17 Mai Mic Decat Al Doilea.Aflati Numerele!
Imi Puteti Da Cateva Informatii Despre Anomaliile Apei Si Legatura Hidrogenului. Sau Decat Despre Anomalii. Multumesc Aticipat.
Sall. Imi Trebuie O Compunere Cu Titlul Ninsoare. Vreau Sa Fie Mai Simpla E Pt Sora Mea Care E In A 3-a. Ms Mult.
UN GOSPODAR ARE 148 DE PASARI ;GAINI RATE SI GASTE .CATE PASARI DE FIECARE FEL ARE GOSPODARU,STIIND CA ARE CU 29 GAINI MAI MULTE DECAT RATE SI CU 19 RATE MAI MU
Trei Elevi Au Impreuna 85 De Lei-primul Cheltuieste 10 Lei-al Doilea De 2 Ori Mai Mult Decat Primul-al Treilea Cu 5 Lei Mai Mult Decat Al Doileastiind Ca Sumele