RO Study
👤
Florinmoraru76
Florinmoraru76
29-10-2014
Istorie
a fost răspuns
vreau imformatii zeii bogati
Răspuns :
Messiinteligentul
Messiinteligentul
29-10-2014
zeii din picturi si din statuete erau impodobiti in aur. Pentru a castiga protectia zeilor, oamenii bogati purtau simboluri mstice facute din aur si argint. Regii luau toata averea cu ei in pamanat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Identifică În Imagine Și Scrie Trei Obiecte Care Produc Sunete Puternice Și Două Care Produc Sunete Cu Intensitate Mai Mica
Ajutați-mă Va Rog Am Pentru Nota Luni!!!
Aflați Cel Mai Mic Număr Natural Nenul Care Se Împarte Exact La 147 Și 84
Vă Rog Ajutați Mă!!! Ofer Coroana!! 3 Efectuați Operațiile Scriind Rezultatul Sub Forma Unei Fracții Ireductibile 4 Efectuați Calculele Și Dacă Este Cazul Aduce
[(a_8000)÷50+900]÷4=250
S4. Să Se Rezolve Inecuațiile: a) (2x - 1)(x²-1) ≥ 0; c)(x−1+√x² +1)(√x-1) ≤0; b) (x-x³)(1-√x+1) ≤ 0; (2-3)(2-log₂ (x + 1)) ≤0. d)
Scrieți Valorile Nr Natural X, Știind Că X | 96 Și Că X > 30. Repede Dau Coroana!!!!
Citește Enunțurile Așa Cum Sunt Scrise Apoi Răspunde La Întrebări
Ai Descoperit O Cameră Secretă În Casa Ta , Plină De Tot Felul De Lucruri Coudate . Apoi Vei Vedea O Alta Ușă -atunci Cand O Deschizi Vezi Un Tunel Lung , Care
Portfolio Ame: Food Riddles Read The Riddles. Guess The Answers. Red And Round. My Sister And I Can Be Used As Earrings. What Am I? I Make You Cry! What Am I? T