RO Study
👤
Gianis1
Gianis1
14-06-2016
Limba română
a fost răspuns
un text de sf de an pentru invatatoare
Răspuns :
Mateifililibiu
Mateifililibiu
14-06-2016
Invatatoarea mea esti o invatatoare asa de buna,si ma enervezi cate odata dar nu este nimic eu tot te iubesc,abeea astept sa ne intalnim in clasa urmatoare pe holul cel lung al scolii noastre!
Te iubesc!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Eplicati De Ce Conductele Metalice Sint Prevazute De Bucle Compensatoare.
Imi Puteti Spune Si Mie Care Sunt Imaginile Artistice Din Poezia "Fluture,tu" De Tudor Arghezi? Va Rog...
Trebuie Sa Fac Un Referat La Ed. Tehnologica Cu Titlul 'Planeta Incotro?" Imi Puteti Da Niste Ideei?
De Ce Nu Este Bine Sa Cobori Dintr-un Autobuz Aflat In Mers?Cum Procedeaza Persoanele imprudente Care,totusii,o Fac? De Ce Este Periculos in Statie Mai Ales D
Grupeaza Factori Apoi Calculeaza,7ori3ori2.....,2ori9ori4,
Cum Aflu Apotema Intr.o Piramida Patrulatera Regulata In Trunghiul Drep.VOM Stiind Doar Apotema Bazei(2cm)??...va Rog Frumos Imi Trebui :**
Mama Tata Si Ionel Au Impreuna 90 De Ani. Mama Este De 3 Ori Mai In Varsta Decat Ionel Si Cu 6 Ani Mai Mica Decat Tata . Cati Ani Au Fiecare
Triunghiurile ABC Si MNP Sunt Asemenea. Raportul Lor De Asemanare Este AB/MN=1/3. Determinati Aria Triunghiului MNP Stiind Ca Aria Triunghiului ABC Este De 4 Cm
Media Aritmetica A Trei Numere Este 0,5 . Calculati Suma Numerelor
Dau Coroana ! Alcatuieste Un Enunt In Care Verbul Nebanuind La Modul Gerunziu Sa Fie La Modul Indicativ , Timpul Viitor Persoana A3a,numarul Plural.