RO Study
👤
Scufița10
Scufița10
13-06-2016
Limba română
a fost răspuns
Ce înseamnă cuvântul feerie
Răspuns :
Pufica2012
Pufica2012
13-06-2016
Feerie=priveliste nespus de frumoasa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
11. Capacitatea Unui Bazin Este De 32000 / De Apă. Bazinul Are Forma Unui Cuboid La Baza Căruia Se Află Un Pătrat Cu Latura De 4 M. Aflați Adâncimea Bazinului.
Vinkelsummen Viereck Berechne Die Fehlenden Winkel Im Viereck. a) 116° b) 68 c) 136° Das V a+B+y+8=360 d) 113 73
4. Dincolo De Evocarea Ţării Sfinte, Psalmul Abordează Problema Patriotismului. Care Sunt Pedepsele Divine Pe Care Ar Trebui Să Le Accepte Cel Care Și-ar Uita Ț
4. Rezolvă Problema Cu Plan. Cu Ocazia Zilei Pământului, Într-un Parc S-au Plantat 1 476 De Stejari, Jumătate Din Cât S-au Plantat Arţari, Iar Plopi - Un Sfert
Ce Meserii Au Maghiarii?va Roooog Repede Îmi Trebuie .Dau Coroană Și Mă Abonez
Radu A Rezolvat 34 De Probleme. Răzvan A Rezolvat 18 Probleme. Căte Probleme Mai Trebuie Să Rezolve Răzvan Ca Sa-l Egaleze Pe Radu Nu Știu Cum Să Fac
2 Completează Figurile Pentru A Obține Pătrate.
Complete The Expressions For Starting And Finishing An Email: 1. I _ You Are Well. 2. _ Are You? 3. _ For Your Message. 4. _ Soon. 5. Looking _ To _ From You. 6
Ajutați Mă La Exercițiul 2 Dau Coroană
Scrie Ideile De La Exercitiul 1 Într-un Tabel Asemănător Celui De Mai Jos. Completează-l Cu Alte Idei. Pune Foaia În Portofoliu. Ceva Ce Fac Deja ; Ceva Ce Nu F