RO Study
👤
Ans111
Ans111
13-06-2016
Limba română
a fost răspuns
un enunt. cu cuvsntul paiata
Răspuns :
Xerni
Xerni
13-06-2016
Aceea este o paiata amuzanta.
Answer Link
Felix212
Felix212
13-06-2016
Paiata a iesit din scena .
Paiata aduce zambetul pe buze copiilor.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Cele 3 Stari Ale Revolutiei Franceze?
Triunghiurile ABC Si DEF Sunt Asemenea. Se Stie Ca AB= 2DE.a) Calculeaza Raportul De Asemanare Al Celor Doua Triunghiuri.b) Stiind Ca Aria Triunghiului ABC= 8 C
Cine Ma Ajuta Si Pe Mne.... Am Un Exercitiu Si Nu Ma Prea Pricep... ~prezentati, In 30-50 De Cuvinte ( 3-5 Randuri ), Semnificatia Versului : E Pace-n Cer Si Pe
(13-3*4)*18:6=6-a:9 Afla Termenul Necunoscut
Explicati Pe Scurt: 1. Modificarea Temperaturii Aerului In Raport Cu Cresterea Altitudinii reliefului . 2. Modificarea Cantitatii De Precipitatii In Raport Cu
Remplacez Les Mots Soulignes Avec: Le/la/l'/les/leur/luiJe Regarde Ce Tableau D'un Air Curieux.Nous Voyons Ces Livres Et Nous Voulons Acheter Ces Livres.Il Affi
La O Fabrica De Conserve Sau Adunat 85 Lazi A Cate 25 Kg Rosii Si 64 Lazi A Cate 35 Kg Rosii.pt A Se Prepara Suc De Rosii Sau Folosit 3380 Kg,iar Restul Pt Buli
Care Este Forma La Timpul Perfect Simplu Si Forma La M M C P A Verbului "a Vrea "? Multumesc
INFORMATII DESPRE BENJAMIN FRANKLINMULTUMESC!!!
Daca Sunt Putin Cam Slab La Mate Am Sanse Sa Trec De Test Bac La Mate.notele Mele In Cls A 7-a Sunt Intre 6-8.Am Sanse? Plz!!!