RO Study
👤
Anonim
Anonim
13-06-2016
Matematică
a fost răspuns
Obiecte conductoare si obiecte izolatoare
Răspuns :
Svajdea
Svajdea
13-06-2016
Conductor-cheie,ibric
Neconductor-umeras,pahar,dulap...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Mol De Gaz Efectueaza Ciclul Din Figura De Mai Jos. Temperaturile In Punctele 1 Si 3 Sunt [tex] T_{1} [/tex] Si Respectiv [tex] T_{3} [/tex]. Stiind Ca Punct
Ajutatima La Asta La Mate Suma Dintre Un Numar De 2 Cifre Si Un Numasr De Cinci Ciofre Este 100 042 .care Este Cea Maimare Valoare Posibliaa Numarului De Cinci
Incerc Sa Completez Un Rebus Cu Sinonime A Cuvantului Vesel, Si Am Gasit: Amuzant, Hazliu,nostim, Ilar, Comic, Dar, Mai Am De completat Un Cuvant Care Te Termi
Transformam: a) 1,47= B)1,(7)= c) 1,2(31)= d) 12,7m3= hl e) 993428= Zi
X- 1 + √3=2-X X∈R √3+2
Rescrie Propozitiile Corectand Greselile : 1. Nici Cand Nu Am Avut O Nota Mai Mica. 2. Nu Conteaza Nicicat De Mult Imi Place Mie Dansul Si Nici Cat De Ieft
Tipul De Narator Din Romanul Adolescentului Miop.
Redacteaza O Compunere De 15-20 De Randuri , In Care Sa Descrii O Vacanta Petrecuta De Tine La Munte /mare. Insereaza Patru Figuri De Stil.Gaseste Un Titlu Potr
Cu Cine Este Egal Numarul 700000 ? A) 70 De MiiB) 700 De ZeciC) 7000 De SuteD) 7 Mii De ZeceE) 7 Mii
Suma A Doua Numerte Este 182.Determinati Cele Doua Nr Stiind Ca Impartind Pe Unul Din Ele La Celalalt Se Obtine Catul 5 Si R :8