RO Study
👤
Ralu161
Ralu161
13-06-2016
Limba română
a fost răspuns
propozitii despre vara
Răspuns :
RaluGabrielaRalu
RaluGabrielaRalu
13-06-2016
Vara este cel mai calduros anotimp din an.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dati-mi Va Rog Cat Mai Multe Exemple De Expresii Cu Numere (explicand Si Sensul Lor) Repede!!!
In Ce Perioada A Anului Se Nasc Puii De Panda? cate Kilograme De Hrana Consuma Zilnic Ursul Panda
Cum Se Afla 3 Numere A, B, C Daca A Ori B= 144, B Ori C= 240 Si A Ori C =60 ???
Dati Mi O Schema De Rezolvare La Subpunctele Acelea : 1.Aflati Masura Unghiului Dintre Doua Plane . aici Vreau Sa Mi Scrieti Pasii Pe Care Trebuie Sa I Aplic
-7<2x-5<7 Am Uitat Ce Se Facea In Spuneti Va Rog Toti Pasii De Rezolvare
Se Consideră Funcţia F : R---- R , F ( X )= Px + Q , Unde P Şi Q Sunt Numere Reale. Determinaţi Numerele Reale P Şi Q , Ştiind Că F (1) =1 Şi F( 2) =1
Rezolvati Cat Puteti Din Ce Este In Chenar .................. Clasa A 8-a Simulare 2014-2015
Sall , Maine Am Examen ( Ca Voi Toti De Aici Ca Dor Nu Stati Degeaba) Asa Ca Ba Vere , Explicati Si Mie Va Rog Frumos Ca La Prosti Faza Cu Procentele,orce Exem
Un Autoturism A Parcurs Un Traseu În Două Zile. În Prima Zi Autoturismul A Parcurs 30% Din Lungimea Traseului, Iar În A Doua Zi Autoturismul A Parcurs Restul De
Numarul Numerelor Naturale Nenule Mai Mici Decat 2014 Care Se Divid La 7 Este Egal Cu.... Va Rog Imi Puteti Explica Si De Ce??Vreau Sa Inteleg