RO Study
👤
Hhbgjbjiibj
Hhbgjbjiibj
12-06-2016
Limba română
a fost răspuns
carte minim 100 pagini cu imagini
Răspuns :
Medelina
Medelina
12-06-2016
Cartea ”Căpitan la 15 ani” de Jules Verne.
Answer Link
Gellyxclaw
Gellyxclaw
12-06-2016
Incearca coraline , are imagini si 260+ pagini . Sper sa te prinda cartea , mie mi-a placut .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Piramida Triunghiulara Regulata Are Latura Bazei De 24 Cm Si Muchia Laterala De 16 Cmsa Se Afle Inaltime Si Aria Laterala Mie Imi Da Inaltime 8[tex] \sqrt{6}[
Rezultatul Calculului -> 5x-1=-2x+6
Buna! In Saptamana altfel Voi Deveni Profesor De Lb.romana...Nu Prea Stiu Ce Sa Fac... Vreau Ceva Care Sa Fie Demn De Un Profesor, Dar Care Sa Ii Captiveze Pe
Care Este Insusirea Cuvintelor...brad, Toamna, Voce, Copii, Invatator, Ciubotele, Mester, Codru, Pasari, Dimineata...
Ajutor!! Scrie Cazul Numeralului Din Enunturile Urmatoare a)unul A Venit,doi Au Plecatb)M-am Gandit Mult La Al Doilea Dintre Eic)Marcel A Fost Intotdeauna Primu
Aflaţi Volumul unei Piramidei Triunghiulare dacă L=12 Şi M=12Aflaţi Apotema Piramidei Triunghiulare Dacă L=10 Şi Al=120 cm²
Cum Se Imulteste O Fractie Cu Un Numar Natural
Cum Se Calculeaza : 8 - 3√7 + [tex] \frac{1}{2} [/tex] ( 3 + √7 ) ² ,, / '' Asta Inseamna Supra
Opinia Despre Mesajul Textului Curcubeul De Dimitrie Anghel 15 Randuriva Rog Muult
Triunghiul ABC Dreptunghic In A Are Un Unghi De 15 Grade.Sa Se Demostreze Ca Inaltimea Din A Este 1/4 Din Ipotenuza.