RO Study
👤
Anonim
Anonim
12-06-2016
Limba română
a fost răspuns
antonime la mare si rau.
Răspuns :
Аноним
Аноним
12-06-2016
mare≠mic
rău≠bun
.............
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sincer Să Fiu, Eu Nu Prea Aveam Chef Atunci Când Părinții Mei S-au Hotărât Să Facem Un Ocol Pe La Hunedoara.prima Călătorie S A Dovedit Destul De Reușită Asa C
DAU COROANA URGENT!!!!
Realizeaza Un Text In Care Personajul Sa Fie O Furnica Cu Super Puteri De Peste 10 Randuri
3. Clasifică Bazinele Oceanice Enumerate Mai Jos, In Trei Grupe, Conform Oceanului La Care Apartin Scrie În Tabel Câte Două Exemple Corespunzatoare. Canarelor,
Ma Ajutati La Toate Calcule Si Va rog Sa Fie Calculat Nu Direct dau 5 Stele Si Coroana
Dau Coronița!!!!!!Am Nevoie De Ajutor
Completează Un Tabel Similar Celui De Mai Jos Cu Noţiunile Corespunzatoare Cerintelor, Mediul De Viaţă Grupa Din Care Face Parte Trasatura A Corpului Animal Inr
Continua Gindul domnitorul Stefan Cel Mare A Meritat Cea Mai Mare Apreciere Dintre Toti Conducatorii Satului, Deoarece - - - - - -
Suma A Două Numere Este 2569. Care Sunt Numerele, Dacă 1/2 Din Primul Este Egală Cu 2/3 Din Celălalt? URGENT
Adrian Are 150 De Lei, Iar Bogdan Are 100 De Lei. Adrian Afirmă: „Dacă Bogdan Mi-ar Da Jumătate Din Suma Lui, Atunci Aș Avea Dublul Sumei Care I-ar Rămâne Lui B