RO Study
👤
Ely123456789
Ely123456789
12-06-2016
Biologie
a fost răspuns
Care este familia zarzarului ?
Răspuns :
Trofinrobert12
Trofinrobert12
14-06-2016
Familia :Rosaceae
Nu vei gasi nicaieri nimic despre zarzar,deoarece este o denumire populara.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bunicul A Turnat Într-o Găleată 4 L De Lapte Apoi Încă 8 L De Lapte Bunica A Turnat În Altă Găleată De 10 L De Lapte Câți Litri De Lapte Trebuie Să Scoată Bunic
3. Calculând (sin 30+ Cos 30°). (cos 60° - Sin 60°) Se Obține:5pa) 0,5b) -0,5c) 0d) 1
Îmi Poate Spune Cineva Rezumatul Cărți Războiul Care Mi-a Salvat Viața În 300-350 De Cuvinte ?
Scrieti Despre Hipopotam:-grupa Din Care Face Parte -mediul De Viata -alcătuire Corp -miscare -mod De Hranire -respirația -inmultirea -curiozitățiRAPID DAU 100
Bună Vă Rog Să Mă Ajutați! Diriga Ne-a Dat Să Scriem O Pg De Jurnal La Fel Ca Pg De La Din Manual 171-172, Dar Să Scriem Pagina De Jurnal Cu O Întâmplare De Pe
Prin Punctele A Și B Ale Triunghiului Echilateral MAB Se Construiește Cercul Tangent Laturilor MA Și MB, Ca În Figura Alăturată. Măsura Unghiului AOB Este Egală
987 Este Un Numar Cu Cifre Diferite Consecutive ?
Am Si Eu Nevoie De Rezolvarea Acestui Exercitiu,multumesc!
Ma Poate Ajuta Cineva Macar Cu Cateva Exercitii Din Aceasta Fotografie? Va Rog Frumos
Prin Punctele A Și B Ale Triunghiului Echilateral MAB Se Construiește Cercul Tangent Laturilor MA Și MB, Ca În Figura Alăturată. Măsura Unghiului AOB Este Egală