RO Study
👤
Ele670
Ele670
12-06-2016
Fizică
a fost răspuns
Prin exprimarea a 0,25 h in minute
Răspuns :
Аноним
Аноним
12-06-2016
0,25h=15 minute lorenzoafgsd
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3,29dam Patrati+0,12hm Patrati-146m Patrati
Aflati Masa Unei Bucati De Fier De Forma Unui Cuboid Cu Dimensiunile 6cm ,10cm, 15cm, Daca Se Stie Ca Densitatea Fierului Este De 7,8g/ /
Vreau Si Eu 3 Modele Diferite De Circuite Electrice Inchise Simple, Repede Ca Am Nevoie! Adica Sa Fie Din 3 Chestii Si Care Le Gasesti In Casa Si Sa-mi Ziceti
Va Rog Din Suflet Ajutatima :((( Va Rogg :((((1) Efectuati √2·√3-3√62)Aratati Ca X(x-2)²+2(3x²-1)-5x = (x-1)(x+2),pentru Orice X∈ R .3) Fie Piramida Patrulatera
Aflaţi Valoarea Raportului Algebric x[tex] X^{2} - Y^{2} Supra La Xy Pentru X=1- \sqrt{3} ,y=1+ \sqrt{3} [/tex]
Am Nevoie De O Traducere Cat Mai Exacta. "Gallia Est Omnis Divisa In Partes Tres Quarum Uman Incolunt Belgae , Aliam Aquitani , Tertiam Qui Isporum Lingua Celta
Aflaţi Valoarea Raportului Algebric x[tex] X^{2} - Y^{2} Supra La Xy Pentru X=1- \sqrt{3} ,y=1+ \sqrt{3} [/tex]
Află Suma A Trei Numere Consecutive , Știind Că Unul Dintre Ele Este 2 799 .află Toate Soluțiile Problemei.
Precizeaza Valoarea Morfologica A Cuvantului Asa Din Structura: Asa Lectie , Mai Inteleg.
Semnificatia Poeziei " Inapoierea Cheii" De Nichita Stanescu? :o