RO Study
👤
Anonim
Anonim
12-06-2016
Biologie
a fost răspuns
Scrieti ce este soarele si din ce este facut
Răspuns :
Danna10
Danna10
12-06-2016
Soarele este astrul din sistemul nostru solar , o stea de marime medie , care are aproximativ 4.5 miliarde de ani . Acesta sursa de lumina este compusa din hidrogen (73%) si heliu (25%) in principal , precum si energie .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Traduceri In Romana Propozitiile: 1.You Must/mustn't Eat With Your Hands. 2.You Must/mustn't Brush Your Teeth After Meals. 3.You Must/
Explica: Terenurile Defrisate De Padure Erau Folosite Ca Aratura Pentru Cultivarea Plantelor.
URGENT!!!COMPARA FRACTIA CARE REPREZINTA 3 LUNI DINTR-UN AN CU FRACTIA CARE REPREZINTA 3 ANOTIMPURI DIINTR-UN AN.
(3x La Puterea 2) Totul La Puterea 2=
Buna Ma Numesc Alexandra.Am Nevoie De Ajutor.Imi Trebuiesc 3 Verbe Pentru Cuvintul Primavara
Buna ! Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine ? Am 2 Cuvinte : Ce Inseamna I V= i VI = Eu V = ?
Plantele Cu Flori Au Organe Speciale Prin Care Respire?
As Dori Si Eu Mai Multe Idei Pentru O Felicitare De 8 Martie. As Vrea Sa Fie Una Mai Deosebita.
Intr-un Parc De Distractii Vine Un Grup Format Din 7copii Si 2 Adulti.Un Bilet De Adult Este Cu 15 Lei Mai Scump Decat Pretul Unui Bilet De Copil.Daca Grupul A
Ce Grupa De Munti Are O Sosea Foarte Mare Care Uneste Versantul Nordic Cu Cel Sudic Al Carpatilor Meridionali???