RO Study
👤
XSuperCipri
XSuperCipri
12-06-2016
Limba română
a fost răspuns
Ce rol are cuvantul in viata omului
Răspuns :
Rozana2006
Rozana2006
12-06-2016
pai fara cuvant nu ar mai putea vorbi si fara asta nu am mai putea face nimic în viata
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati Utilizind Metoda Factorului Comun :
Suma A Trei Numere Naturale Consecutive Este Egala Cu 201.aflati Nr Raspunul Este:66,67,68 Ma Intereseaza Modul De Rezolvare
Calculati Masa Hidroxidului De Calciu Format La Interactiunea Cu Apa A Oxidului De Calciu Cu Masa De 11,2g.
AJUTATI-MA VA ROG !!Hai, Mai Grivei, Mai, Nu Fi Lenes. Acolo E Scoala, Nu Gluma... Profesor Mare Si Invatat, Iar Nu Ca Nea Nicuta, Care Se Incurca Cand Zice Ca
Continuati Compunerea(15-20 Randuri) : Iarna Trecuta Am Fost La Munte Cu Parintii,vecinii Si Niste Prieteni.Eram In Luna Decembrie,afara Ningea Cu Fulgi MariIMI
Alcatuieste Un Text De 10 Rinduri In Care Sa Utilizezi Verbe La Modul Gerunziu,avind Urmatorul Inceput...Intr-o Duminica,iesind Cu Prietenii La O Plimbare....
ARIA UNUI TRIUNGHI ECHILATERAL CU LATURA DE 10 CM
O Compunere Despre Pisica
Am Nevoie Va Rog De O Poezie De Pasti Cu Iepurasi Dar Sa Nu Fie De Pe Internet!!!!
Inaltimea Unui Triunghi Echilateral Este De 12 Cm.aflati Distanta De La Punctul Egal Departat De Laturile Triunghiului Pina La Aceste Laturi